El meu projecte de documentació de setembre (fotos més vídeo)

El meu Project Life de setembre

El meu Project Life de setembre

Hola! Ja has començat el teu projecte de documentació?

Jo, seguint les indicacions que et vaig deixar en una de les entrades anteriors sobre com conservar els teus records de forma fàcil, bonica i en poc temps, he documentat el mes de setembre amb paraules i fotos.

I a més, he gravat un vídeo on t’ensenyo l’àlbum amb les pàgines de cada setmana i també un collage digital que he fet amb la resta de fotos del mes que no havia utilitzat.

 
Espero que vegis que és més fàcil del que pensaves i t’animi a fer el teu propi projecte de documentació!

Una abraçada!

El meu Project Life de setembre

El meu Project Life de setembreEl meu Project Life de setembre

El meu Project Life de setembre

 

I si vols continuar aprenent sobre com capturar la màgia del teu dia a dia, vine i subscriu-te a la llista de correu electrònic i descarrega’t l’ebook “Converteix els teus moments diaris en records extraordinaris” de forma immediata i gratuïta.

 

Vull el meu ebook gratuït!

 

Deixa el teu comentari

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan indicats amb un *