Com editar el color de les teves fotografies amb photoshop

Com editar el color de les teves fotografies amb photoshop

 

 

L’entrada d’avui “Com editar el color de les teves fotografies amb photoshop” és la tercera entrada que dedico a ensenyar-te, mitjançant vídeo-tutorials, com editar les teves fotografies de forma fàcil amb photoshop.

 

En la primera entrada dedicada a l’edició et vaig ensenyar:

 
  • Com navegar per les carpetes del teu ordinador i classificar les fotografies amb l’aplicació Bridge de photoshop.
 
  • Com transformar el format RAW de les teves fotografies en un format llegible per photoshop i fer una primera edició en exposició i balanç de blancs a l’aplicació Càmera Raw.
 
  • I, finalment, com obrir i guardar un document a Photoshop.
 

Pots accedir a ella aquí: Com editar les teves fotos de forma fàcil amb photoshop

 

En la segona entrada dedicada a l’edició et vaig ensenyar:

 
  • Com editar la llum de les teves fotografies a photoshop de tres maneres diferents i amb resultats espectaculars.
 

Pots accedir a ella aquí: Com millorar la llum de les teves fotos amb photoshop

 

I avui, amb la tercera entrada dedicada a l’edició, vinc a ensenyar-te:

 
  • Com acabar d’elevar les teves fotografies amb l’edició del color a photoshop.
 

En el vídeo-tutorial que he preparat per avui t’explico com editar el to, la intensitat i la saturació del color de les teves fotografies amb photoshop de forma fàcil i de maneres diferents. Endavant vídeo!

(més…)

Les 3 normes de composició fotogràfica més fàcils i poderoses

Les 3 normes de composició fotogràfica més fàcils i poderoses

 

Les normes de composició fotogràfica són petites directrius, comuns en les diferents arts visuals, que ajuden al fotògraf principiant a fer fotografies més atractives, a atraure i dirigir la mirada de l’espectador i a explicar una història.

Una de les grans avantatges que jo els hi trobo és que es poden aplicar amb qualsevol càmera fotògrafica i això permet fer fotografies més boniques sense haver de fer una gran inversió econòmica.

L’altra avantatge que, per mi, tenen és que es poden combinar entre sí, multiplicant així el seu potencial.

 

De normes de composició n’hi ha moltes, però avui en aquesta entrada et vull explicar les que, per mi, són les millors per començar perquè són molt fàcils i molt transformadores alhora. Som-hi!

 

(més…)

El meu any en imatges i paraules 2016

El meu any en imatges i paraules 2016

El meu any en imatges i paraules és un projecte d’scrapbook que faig des de fa 4 anys de forma anual.

L’anomeno així perquè és un resum dels 12 mesos de l’any que acabem de deixar, i que té una foto i unes tres-quatre línies de diari per mes.

I és un projecte d’scrapbook híbrid, el meu preferit, on hi combino materials i tècniques d’scrap tradicional amb materials i tècniques d’scrap digital.

És un projecte molt fàcil de fer i una fantàstica alternativa, quan no tens temps de fer un projecte setmanal o mensual durant l’any, de tenir tot un any documentat.

 

Així que avui t’explico com faig aquest projecte, perquè vegis que, si t’hi poses, en un sol matí o una sola tarda, pots tenir documentat tot un any.

(més…)

Com imprimir un text en una targeta decorada

Com imprimir un text en una targeta decoradaTu escrius el diari a mà o a l’ordinador?

Jo sempre havia escrit un diari a mà però quan vaig començar a fer scrap híbrid em vaig passar al teclat.

És cert que escriure a mà és molt més personal que escriure a màquina o a l’ordinador però la veritat és que, a mi, cada vegada m’agrada més escriure la història a l’ordinador, i després imprimir-la en una cartulina blanca o una targeta decorada perquè el treball sempre em queda més pulit.

Escriure el text a l’ordinador i imprimir-lo en una cartulina blanca amb photoshop és fàcil. I escriure’l en una targeta d’scrap ja decorada de la mida que sigui també, si saps com fer-ho 😉

 

És per això, que en l’entrada d’avui et porto un tutorial sobre com crear un document a photoshop on poder escriure el teu diari i imprimir-lo després en una targeta d’scrap que hagis comprat decorada. Som-hi!!!

 

(més…)