SOBRE MI

Em dic Estel i estic aquí per ensenyar-te de forma amena, senzilla i propera el meu flux de treball i tot el que he après els darrers anys sobre fotografia i scrapbook.

La documentació sempre ha format part de la meva vida.

Quan tenia dotze anys, una amiga em va regalar un diari, un d’aquells amb cadenat i clau minúscula, i vaig començar a escriure.
A escriure coses senzilles, ordinàries, del dia a dia.

Durant anys vaig mantenir el costum d’escriure (i també d’enganxar fotos, entrades o retalls de revistes) en diaris o llibretes boniques, que ara són plenes d’aventures i desventures i que em fan riure i també recordo amb nostàlgia.

El meu amor creixent per la fotografia hi va anar de la mà, perquè el meu pare, sempre amb una Nikon penjada del coll, ja recol·lectava les nostres històries familiars en forma d’imatges en paper i les guardava en capses i calaixos enormes on jo m’hi passava les hores.

Quan va néixer el Roc, tot es va accentuar. Jo vaig explotar en creativitat i vaig tenir més que mai la necessitat de capturar-ho i recordar-ho tot.

I va ser llavors quan vaig anar descobrint que amb la fotografia es podia fer màgia i que documentar la vida amb paraules i fotos tenia un nom que era scrapbook.

8 coses més que espero satisfacin la teva curiositat sobre mi:

Vaig néixer a Barcelona però des de fa quatre anys visc a un poble de la comarca d’Osona i m’encanta.

Estic casada amb el Josep Manel, amb qui comparteixo la meva vida personal i professional, i tinc un nen de sis anys, el Roc, que és el millor de la meva vida i la meva font d’inspiració diària.

Sóc metgessa i la meva línia d’investigació se centra en l’ansietat i la depressió en l’embaràs i el postpart.

Sóc perfeccionista, m’agraden les coses ben fetes i de qualitat.

La meva mare és la persona incondicional que tinc al costat, la que més m’entén, em recolza i m’anima en cada nou projecte, il·lusió i aventura.

Sóc fan absoluta del meu iphone 6s, el meu macbook pro i el meu objectiu 50 mm f1.4.

Sóc conscient de la fugacitat de la vida, l’intento exprimir al màxim i capturo els petits moments del nostre dia a dia familiar per guardar-los en forma de paraules i fotos per sempre.

Ara tinc la necessitat d’anar un pas més enllà i transmetre’t tot el que sé perquè tu també puguis desplegar la teva creativitat i realitzar els teus projectes de documentació personals.

Si tens ganes d'aprendre amb mi, uneix-te a aquesta comunitat i descarrega't de forma immediata i gratuïta 'La guia amb els 10 passos imprescindibles del flux de treball d'un projecte de documentació personal'